Houd uw portemonnee veilig met de Anti skimming cards van kimik! Skimming is een veelgebruikte methode van criminelen om gegevens van pasjes te stelen en deze manier van criminaliteit komt helaas steeds meer voor. Bij skimming lezen criminelen met een eenvoudig apparaat alle informatie uit uw bankpas door slechts langs u te lopen. Zo kunnen zij eenvoudig uw rekening leegplunderen of uw rijbewijs kopiëren zonder dat u het door heeft. Nu bestaat er een zeer eenvoudige en makkelijke manier om uw bank- en identiteitspassen veilig te stellen en dat is met anti skimming cards. Deze kaart schuift u om uw pas en zo wordt deze onzichtbaar voor criminelen. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn voor ongewenste problemen en worden uw pasjes goed beschermd. De anti skimming cards hebben een groot bedrukkingsoppervlak en staan voor veiligheid en betrouwbaarheid!

Voordelen:

– Beschermt uw pasjes tegen criminelen
– Past gemakkelijk om alle pasjes
– Zelfde formaat als bankpas of creditcard

 

1 reactie. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu