Over Kimik!

Enthousiasme van nature en sinds `89 ervaring in de promotionele branche. Kimik! Relatiegeschenken is opgericht in 2004 door Joke Bastinck. Wij brengen uw wensen en onze kennis graag samen, zodat wij u kunnen adviseren bij het bereiken van uw doel. Ontwikkelingen gaan snel en er verandert veel, daarom blijven wij trends en nieuwe ontwikkelingen volgen. Dit stelt ons in staat om u een continu wijzigend assortiment te kunnen aanbieden. Ook voor premiums, promotionele producten, gimmicks en give away`s kunt u bij ons terecht.

Ons Werk

Sinds 1989 ben ik werkzaam in de Promotionele Branche, bij een distributeur en een importeur, in verschillende functies.
Door een verhuizing van mijn werkgever in 2001, besloot ik om in 2002 een stapjes terug te doen in deze fantastische branche.
Na mijn 2 jaar durende sabbatical en de geboorte van ons 2e kind, heb ik 2004 Kimik! Relatiegeschenken opgericht.

De jarenlange ervaring bij o.a. een grote importeur, gaf mij genoeg vertrouwen en veel kennis om als distributeur aan de slag te gaan.
De start was voornamelijk in mijn directe omgeving. Dankzij een groot ondernemerschap in de kennissenkring, werden mij de eerste orders ‘gegund’!
Dit verliep goed, de orders werden herhaald en de klantenkring groeide tot ver buiten mijn directe omgeving.
Overigens mag ik deze ‘klanten’ van het eerste uur, nog steeds tot mijn trouwe klantenbestand rekenen

Onze klanten

Onze merken

Menu